Homecare

Als ouderen gezond blijven, kunnen zij zelfstandig blijven wonen met relatief weinig zorg. Maar als zij gezondheidsklachten krijgen, kunnen aangepaste woningen of extra zorg nodig zijn. Tot 2021 moeten er jaarlijks 44.000 geschikte woningen voor senioren bijkomen. Door de krimp in nieuwbouw moeten ouderen bestaande woningen laten aanpassen. DESTIL biedt een Homecare assortiment om woningen senior-proof te maken. Wij bieden onder andere aan:

  • Hulpmiddelen en aanpassingen voor seniorenwoningen 
  • Hulpmiddelen en aanpassingen om openbare ruimtes senior-proof te maken

Onze Homecare merkenSecuCare | Alprokon | Axa Remote | Intersteel 

Meer: Traptredeprofielen | Drempelhulpen | Grepen en beugels

 

Wij hebben hulpmiddelen en woningaanpassingen voor:

homecare - badkamer en toilet
homecare - deuren binnen en buiten
homecare - trappen binnen en buiten
homecare - woonruimtes
Homecare Blog
homecare - afspraak accountmanager

Homecare Toppers

 

Ongelukken bij ouderen in en om het huis

Jaarlijks gebeuren er duizenden ongelukken in en rondom het huis van ouderen. Een kleine val of glijpartij kan bij deze ouderen al gauw leiden tot botbreuken.

Voorkom een val op gladde ondergronden met anti-slipstickers en voorkom struikelgevaar over op- en afstapjes met drempelhulpen en -vervangers. Er zijn tal van mogelijkheden om te investeren in het langer thuis wonen van ouderen. De meeste hulpmiddelen en toepassingen zijn verkrijgbaar in meerdere vormen, maten en kleuren en daarom toepasbaar in ieder interieur. Je kunt de producten meestal zelf makkelijk installeren. En voor de technisch geavanceerdere producten helpen onze technische specialisten je graag verder!

Onze Merken

SecuCare hulpmiddelen

 

SecuCare - altijd een veilig gevoel

DESTIL heeft een breed assortiment aan SecuCare hulpmiddelen. Producten van SecuCare verhogen de veiligheid in en om het huis, verhogen de zelfredzaamheid en maken langer zelfstandig wonen mogelijk.  Behalve voor senioren is SecuCare ook geschikt voor mindervaliden, mensen met een functiebeperking, mensen die revalideren en langdurig zieken. 

De producten worden ontwikkeld met veel aandacht voor ontwerp, sterkte en geldende normeringen. Elementen als goede ergonomie, modulariteit en glow in the dark dragen bij aan de uitstraling en functionaliteit.

 

FSB hulpmiddelen

FSB - Barriérevrij wonen

Naast SecuCare heeft DESTIL ook meer chique hulpmiddelenlijn van FSB. De FSB-lijn staat voor barriérevrij comfortabel leven en maakt het dagelijks leven van mensen merkbaar eenvoudiger. Voor design en comfort is FSB de juiste keuze.

Alprokon

Alprokon positioneert zich in de Europese markt als producent van producten die de bouwkundige en persoonlijke veiligheid bevordert.

Alprokon wil inspirerend, innoverend en succesvol zijn in alle marktsegmenten waar onze producten worden toegepast. Hun complete assortiment onderscheidt zich in een functioneel design met duurzame techniek. Daarmee biedt Alprokon, als betrouwbaar en deskundig partner, een unieke oplossing voor elke klant.