Altrex header

Altrex - werk(t) op hoogte

Altrex biedt de keus uit een breed assortiment klimoplossingen. Al meer dan 70 jaar staat Altrex garant voor veiligheid en innovatie. Met producten die ontwikkeld zijn vanuit de gebruiker die veilig op hoogte moet kunnen werken. Of het nu gaat om een ladder, trap of steiger: Altrex biedt je volop keuze.

> Meer over Altrex

Altrex ladders, trappen en steigers

Altrex onderdelen

Op zoek naar een vervangingsonderdeel voor jouw trap, ladder of steiger? Of zoek je een accessoire waarmee je het werken op hoogte een stuk gemakkelijker maakt? Vind direct jouw accessoires en onderdelen online.

> Bekijk alle onderdelen en accessoires

🔝 Onze meest verkochte Altrex producten

Altrex acties, tips en advies 

Werken op hoogte doe je veilig en zeker met de systemen van Altrex. Van dubbeltrees opstap trappen tot steiger-systemen met een werkhoogte van 14,20 meter, Altrex biedt de oplossing. Neem een kijk in het ruime assortiment systemen of stel je eigen product samen in de Altrex Steigerconfigurator. Bovendien zijn er regelmatig speciale acties en promoties op diverse modellen binnen het ruime assortiment van Altrex systemen.

Nieuw van Altrex
Veilig je ladder in en uitschuiven

EN 1004 gewijzigd

Persoonlijk advies van Altrex

Kunnen we je helpen met een keuze maken voor een nieuwe ladder, trap of steiger? We kijken graag samen naar de beste mogelijkheden voor jou en je bedrijf. Meld je via onderstaande button vrijblijvend aan voor een toolbox of demonstratie en we kijken samen naar de mogelijkheden.

Nog meer ALTREX?

Je kunt Altrex volgen op:

 Facebook en  Instagram en  LinkedIn en Twitteren  en Youtube