Ontdek Tricorp Workwear

Tricorp biedt moderne werkkleding voor dames en heren in de meest uiteenlopende vakgebieden. Wij geloven dat professionals meer mogen eisen van hun werkkleding. De kleding moet perfect passen; het postuur en de wensen van de drager maken niet het verschil, wij maken het verschil. Dit doen wij door het ontwikkelen van collecties uniforme werkkleding die beschikbaar zijn in diverse maten en pasvormen. Werkkleding moet passen bij het werk van de drager, daarom bieden wij één collectie werkkleding die bij iedere professional past.

Het assortiment is opgedeeld in 5 labels: Workwear, Casual, Safety, Premium en Corporate.

Nieuw bij Tricorp!

Jouw Tricorp werkoutfit voor buiten

Meer over Tricorp

Tricorp rewear

Ontdek Tricorp Workwear

Nog meer Tricorp?

Look Like a Team, Work Like a Team

 Facebook en  Instagram en  LinkedIn

Tricorp Rewear | duurzame werkkleding

Ga voor duurzaamheid met de Tricorp Rewear collectie. Déze 6 bestsellers van Tricorp zijn nu volledig circulair en gemaakt van innovatief materiaal. Steek je in het nieuw met oog op de toekomst. Tricorp Rewear is vanaf nu verkrijgbaar via destil.nl en als maatwerk verkrijgbaar via safety@destil.nl. Meer info over deze collectie vind je hier > 

Tricorp werkbroeken, jassen en andere buitenkleding

Wie met regelmaat buiten moet werken zal de waarde van een goede jas kunnen waarderen, vooral wanneer deze jas zowel aansluit bij de werkzaamheden en de slijtvastheid biedt die vereist is. In het assortiment van Tricorp vind je werkbroeken, Tricorp jassen en overige buitenkleding die jou onder diverse omstandigheden warm, droog en veilig houdt. Jassen die gemaakt zijn om de elementen te trotseren en zelfs tegen de grofste klussen opgewassen zijn. Dankzij een grondige kwaliteits-selectie op de materialen is er keus tussen katoen, polyester en zelfs wol. Dankzij de water- en winddichte eigenschappen kun jij comfortabel en warm je werkzaamheden uitvoeren, zelfs in natte of koude maanden. In de zomermaanden kan er gekozen worden voor de oersterke Twill korte werkbroek in combinatie met de slijtvaste polo's of T-shirts.

 

Tricorp polo's, T-shirts en andere binnenkleding

Niet alle vakmannen brengen hun tijd buiten door. Tijdens werkzaamheden binnendeurs is het nog altijd belangrijk om veilig en professioneel te werken, waarbij goede kleding een grote rol speelt. Voor de representatieve omstandigheden is de Tricorp Corporate-lijn uitermate geschikt; stevige, slijtvaste werkkleding met een nette en elegante uitstraling. Waar zichtbaarheid van belang is, is het juist de Tricorp Safety collectie met zijn reflecterende strepen die extra opvalt. In de overige collecties komen stevige spijkerbroeken, shirts, polo's en andere kledingstukken voor die de drager voorzien van degelijke en professionele kleding die net zo ruig is als de persoon die het draagt.