Handige tools en apps

SPIT PASLODE heeft een range aan gratis software toepassingen ontworpen om jouw productiviteit en interactie met hun productassortiment te verhogen.

SPIT I-CALC - mortel calculator

Met de SPIT I-CALC app kun je heel eenvoudig berekenen hoeveel kokers mortel je nodig hebt. Het enige wat jij hoeft in te vullen is een aantal factoren als welke mortel je wilt gebruiken, het aantal reparaties je wilt uitvoeren, de temperatuur, de schroefdikte etc. aan de hand daarvan krijg je te zien hoeveel kokers mortel je nodig hebt, de verwerkingstijd en het aantal minuten dat je bezig bent.

Download 'm nu

Ga naar de Google Play store of App Store op uw smartphone en zoek naar SPIT I-CALC of scan één van onderstaande QR-codes.

App store

 Qr code - mortel calculator - app store

Google Play Store

qr code - mortel calculator - google play store

SPIT i-Expert Ankerberekeningssoftware

SPIT i-Expert is een geavanceerde ankerberekeningssoftware voor werkvoorbereiders en constructeurs. Met de ingebouwde bibliotheek vol verschillende verankeringen kan deze software het anker selectie proces stroomlijnen en is het de snelste en makkelijkste manier om een volledig accurate berekening voor ieder goedgekeurd SPIT anker te krijgen.  

 

Zo werkt i-Expert