High Performance veiligheidsschoenen van Reebok Work

In topvorm aan het werk

Elke dag fit en energiek aan het werk gaan, dat doe je op de schoenen van Reebok Work. Reebok Work gebruikt de nieuwste technieken uit de sportwereld zodat jij op de beste veiligheidsschoen loopt. Zo licht, je hebt bijna niet door dat het werkschoenen zijn.

Bekijk de complete collectie

Innovaties uit de sportwereld

Floatride Energy Foam

De veiligheidsschoenen in de Fusion Flexweave™ collectie bevatten technologieën en innovaties die ook terug te vinden zijn in de bekende sportschoenen van Reebok. In deze collectie zit onder meer Floatride Energy Foam, wat deze werkschoenen extreem dempend maakt. Zo krijgt de gebruiker een deel van zijn energie terug bij elke stap! Door de combinatie van materialen zoals Ultraknit en Flexweave™ blijven de schoenen ademend.

Ontdek de Flexweave collectie

De ultralichte XL Extralight tussenzool

Sportieve resultaten boek je op de werkschoenen van Reebok Work. Kies bijvoorbeeld een model uit de Excel Light collectie. De Excel Light collectie is uitgerust met een flexibele XL Extralight tussenzool, welke demping en responsiviteit biedt bij elke stap die je zet. Door de zool te combineren met andere lichte materialen heeft Reebok een extreem lichte werkschoen ontwikkeld. Zo is het lichtste model uit deze collectie slechts 430 gram per schoen (bij maat 42)!

Bekijk all Excel Light modellen

Meer zien? Volg Reebok Work op social media!

 Facebook en  Instagram