HiKOKI - Power for Professionals

HiKOKI – Power for Professionals

Als marktleider op het gebied van professioneel elektrisch gereedschap zet HiKOKI zich dagelijks in voor kwaliteit en gebruiksgemak. Door de implementatie van de nieuwste technologieën bieden HiKOKI machines kwaliteit, veiligheid, prestatie en zeer lange levensduur. DESTIL is trots op zo’n gerenommeerd merk als onderdeel van het assortiment.

Dé tools voor elke vakman en elke klus

HiKOKI, jarenlang bekend onder de naam Hitachi is te herkennen aan de typerende groene kleur met zwarte accenten. HiKOKI gereedschap biedt kwaliteit, veelzijdigheid, betrouwbaarheid en levensduur. HiKOKI heeft een oplossing voor jouw klus. De verschillende accessoires en onderdelen maken het aanbod helemaal af om zo lang mogelijk van je favoriete tools te blijven genieten.

Het beste van HiKOKI

Acties, advies en handige tools

Met inmiddels ruimschoots 300 apparaten kan het Japanse HiKOKI zich met recht één van de grootste spelers op het gebied van elektrisch gereedschap noemen. Van haakse slijpmachines, decoupeerzagen en schroefmachines, tot bladblazers, kettingzagen en zelfs mixers, stofzuigers en compressors. Dankzij nieuwe technieken kan HiKOKI als één van de weinige spelers topapparaten bieden die zowel op accu, als op netstroom gericht zijn op prestaties, levensduur en intensief gebruik. HiKOKI is zo overtuigd van zijn machines dat men 3 jaar garantie biedt op het apparaat met 2 jaar extra garantie op de onderhoudsvrije koolborstelloze motoren.
Powertooldeals
Garantie op de beste tools

HiKOKI is een toonaangevend merk in de gereedschapsindustrie dat hoogwaardige elektrische gereedschappen en accessoires produceert. Het bedrijf staat bekend om zijn innovatieve benadering, duurzame ontwerpen en betrouwbare prestaties. Met een breed scala aan producten, waaronder boormachines, zagen en schuurmachines, biedt HiKOKI professionele vakmensen en doe-het-zelvers de gereedschappen die ze nodig hebben om klussen efficiënt en effectief uit te voeren.

Het kenmerk van veelzijdigheid

Veelzijdigheid is een kenmerk van de moderne vakman. Een ruim inzicht in taken, processen en technieken zijn nodig om met de snel-groeiende industrie mee te groeien. Hierbij mag het gereedschap natuurlijk niet achterblijven. HiKOKI richt zich op technieken die rechtstreeks uit de praktijk komen, wat de ruggengraat is van een collectie powertools die net zo flexibel en robuust inzetbaar zijn als de professional die ze hanteert. HiKOKI werkt nauw samen met vakmannen in het veld. De feedback die hieruit voortkomt wordt direct doorgevoerd in de producten die de Nederlandse fabriek verlaten. Het assortiment van HiKOKI staat voor betrouwbaarheid, prestaties, levensduur en kwaliteit. Zowel voor de timmerman met zijn accu gereedschap, als de loodgieter en zijn powertools. Zelfs de tuinman kan zijn werk naar een hoger niveau tillen met de apparaten van HiKOKI.

Van Hitachi naar HiKOKI

Vanaf 1 oktober 2018 moesten veel mensen wennen aan een nieuwe speler op de markt. Althans, zo leek het in het begin. Een onbekende naam, HiKOKI begon ineens terrein te winnen waar juist een andere speler verdwenen leek te zijn. Hitachi, officieel Hitachi Koki Power Tools, werd begin 2017 overgenomen door de Amerikaanse investeerder KKR. Samen met de nieuwe investeerder werd besloten om het merk een nieuw gezicht, een nieuwe naam en een nieuwe duw in de rug te geven. Het resultaat is het merk HiKOKI dat zich onderscheid van zijn concurrenten door zich puur op de professionele gebruiker te richten. Dankzij multivolt accu-technologie, onderhoudsvrije koolborstelloze motoren, een verlengde levensduur en een uitmuntende garantiebepaling heeft HiKOKI zich in zeer korte tijd gevestigd tussen grote namen zoals Bosch, Festool en vele anderen. Een nieuwe naam voor een fabrikant met 70 jaar ervaring.

Blijf op de hoogte

Wil jij ook op de hoogte blijven van alle acties, nieuwe producten en productdeals die DESTIL Prolians te bieden heeft. Like ons op Social Media om altijd op de hoogte te blijven.