Het Grisport DNA: perfecte pasvorm, comfortabel en hoogwaardige kwaliteit

Grisport veiligheidsschoenen lopen als wandelschoenen! Dit is niet zo vreemd, gezien de bewezen kennis en uitmuntende kwaliteit van Grisport bergsportschoenen. Deze technische expertise vormt samen met een uniek design het DNA van de succesvolle Grisport veiligheidsschoenen. Inmiddels is het Grisport safety assortiment breed opgebouwd uit verschillende collecties, met ieder unieke eigenschappen. Daarom zien we dat klanten die Grisport kopen ook vaak bij Grisport blijven!

Uitgelichte collecties

Grisport 803: optimaal draagcomfort

De sterke en betrouwbare Grisport 803 is de nummer 1 veiligheidsschoen in de markt. Jarenlange ervaring en vakmanschap op het gebied van wandelschoenen worden gecombineerd met nieuwe technieken, innovaties en materialen met een optimaal draagcomfort als resultaat. Het unieke Heel Support System® en de speciale afwikkeling van de voet bieden de drager extra ondersteuning en beter comfort gedurende de werkdag. Het is daarom niet gek dat de 803 al jaren een van de best verkopende werkschoenen is.

Bekijk de 803

Cross Safety: Extreem licht, extreme veilig

Deze sportieve schoenen uit de Grisport Cross Safety Collectie voldoen aan alle S3 veiligheidseisen én zijn ook extreem lichtgewicht. Het bovendeel is gemaakt van microfiber en zorgt voor extra ademende schoenen. De Cambrelle® voering is vocht- en geurvretend zodat je nog langer frisse voeten houdt. De glasvezel neus biedt bescherming en is lichter dan andere materialen als composiet en staal. Daardoor zijn deze veiligheidsschoenen écht licht. De flexibele rubberen zolen bieden optimale grip, comfort en ondersteuning tijdens je werkzaamheden. Je valt ook nog eens extra goed op door de 3M reflectoren op de zijkanten van de schoen.

Ontdek de collectie

Populaire modellen