FritsJurgens Taatsdeuroplossingen

Op zoek naar het perfecte taatsdeursysteem voor jouw project? Met de in de deur verborgen taatsdeurscharnieren van FritsJurgens tover je elke taatsdeur (pivot deur) om tot een high-end designelement.

Kies het taatsdeursysteem voor jouw project

Gebruik de selector en ontdek welk systeem bij jouw taatsdeur past. Na afronding wordt er direct een offerteaanvraag naar interieur@destil.nl gestuurd en komen wij met een passend voorstel.

fritsjurgens logo

FritsJurgens systemen

FritsJurgens System One systemen
FritsJurgens System M systemen
FritsJurgens System M+ systemen
FritsJurgens System 3 systemen
Maak kennis met stijl, maak kennis met Intersteel

Over FritsJurgens

Voor de ultieme deurervaring werkt FritsJurgens sinds jaar en dag vanuit Kolham aan buitengewone taatsdeuroplossingen van de hoogste kwaliteit en met een ongekende passie voor details. Dag in dag uit wordt er gewerkt aan de optimale techniek van taatsdeursystemen om zo taatsdeuren moeiteloos en stijlvol te laten sluiten. Elk systeem wordt ontwikkeld, geproduceerd en grondig getest en geen enkel product gaat de deur uit wanneer het niet voldoet aan de quote: “Een perfect design is innovatief, functioneel, mooi en bruikbaar.” Dit is de quote waarmee FritsJurgens is ontstaan en waardoor FritsJurgens uitgegroeid is tot een wereldspeler op het gebied van taatsdeuren en pivotdeuren.

Dubbele quote
Taatsdeurscharnieren van FritsJurgens koop je bij DESTIL Sluit woningen en ruimtes in stijl af met de taatsdeurscharnieren van FritsJurgens. Wij hebben meerdere hoogwaardige FritsJurgens taatsdeurscharnieren in ons assortiment welke met gemak houten, stalen en glazen deuren tot wel 500 kg kunnen dragen. Bekende Systemen als System M, System M+, System one en System 3 zijn direct uit voorraad leverbaar en ook voor bijhorende accessoires kun je bij ons terecht. Vragen over het kiezen van een taatsdeursysteem? Stuur een berichtje naar interieur@destil.nl.

Get inspired voor de ultieme deurervaring

Taatsdeuren voor ieder interieur | stijlvol, tijdloos en onderhoudsvrij

Maak deuren onderdeel van het in- en exterieur door grootse stalen, glazen of houten taatsdeuren in binnen- en buitenruimtes te plaatsen. De taatsdeur, ook wel pivotdeur, is een opkomende eyecatcher in vele ruimtes welke dankzij het draaimechanisme aan beide kanten te openen is. Met slechts een licht duwtje met je vingertoppen open je deuren en na het openen valt de taatsdeur dankzij het taatsdeurscharnier geheel automatisch één perfect vloeiende beweging weer dicht.

Het monteren van zo’n elegante taatsdeur gaat eveneens zo vloeiend en eenvoudig. Gebruik een FritsJurgens taatsdeurscharnier, welke volledig geïntegreerd is in de deur, en monteer ‘m met slechts 2 gaatjes in het plafond en in de vloer. Kozijnen en moeilijke bouwkundige ingrepen zijn totaal overbodig en zelfs bij vloerverwarming kun je een taatsdeur plaatsen. En nog een extra pluspuntje: door de hoogwaardige kwaliteit van de FritsJurgens systemen zijn de taatsdeuren volledig onderhoudsvrij.