Formani BASIC deurbeslag

Formani BASIC

Het Formani deurbeslag is verkrijgbaar in diverse kleuren en designs. Op zoek naar een strakke uitstraling kies dan voor RVS geborsteld of gepolijst. Past een klassieke uitstraling beter dan biedt Formani een gouden en koperen assortiment aan. De deurkrukken zijn verkrijgbaar op rozet of op schild. Maar je kunt de onderdelen ook los bestellen. Blijf eindeloos combineren totdat je de perfecte combinatie hebt gevonden.

Formani bekent kleur

Formani bekent kleur met Formani BASIC deurbeslag. Van deurkruk tot cilinderplaat in een kleur die bij jou past. Onderstaand vind je het actie aanbod in RVS, Zwart, Goud en Koper.

Meer: Tips | Formani | Deurbeslag

Formani deurbeslag RVS

Formani deurbeslag Zwart

 

"Uit onderzoek blijkt dat de consument gemiddeld slechts twee of drie keer in zijn leven deurkrukken koopt, help de consument om de beste keuze te maken"

Formani deurbeslag Goud

Formani deurbeslag Koper

Tips 

De consument vindt stijlvol deurbeslag steeds belangrijker. Ze weten vaak alleen niet waar ze allemaal op moeten letten. Help de consument met kiezen met behulp van onderstaand stappenplan. 

Stappenplan

1. Ga voor consistentie

Zorg ervoor dat het huis één passend geheel wordt. Wanneer je deurbeslag in een bepaalde kleur en stijl kiest, zorg er dan voor dat je de briefplaten en de deurbel hier in meeneemt. Ook de vorm mag niet vergeten worden om mee te nemen in het proces. De ene deurklink vierkant en het ander rond kan voor een rommelig gevoel zorgen. Maak er één consistent geheel van. 

2. Ramen en deuren zijn bepalend

Het combineren van oud versus nieuw is de laatste jaren helemaal in. Maar let op de deuren want deze zijn bepalend voor je interieur. Is je interieur heel industrieel of romantisch met kleine vakjes en raampjes. Stem daar op je deurkrukken af. Trek de stijl van je deuren door naar je ramen. Perfect passende deuren en ramen zorgen voor een volmaakte afwerking van het interieur.

3. Materiaalkeuze

Past RVS bij het interieur of valt mat zwart in de smaak? Bedenk van te voren hoe vaak de greep beet wordt gepakt, want het is wel zo fijn als het materiaal lang meegaat én mooi blijft. Gemiddeld pakt een persoon 15 keer per dag een deurklink vast, dus enige aandacht aan het deurbeslag mag niet ontbreken!