It's all about the Formani BASICS

Op zoek naar betaalbaar deurbeslag voor je nieuwbouw- of renovatieproject zonder af te doen op uitstraling en kwaliteit? Dan zit je in april en mei goed bij destil.nl. De gehele maand april en mei is de FORMANI BASICS deurbeslagcollectie extreem scherp geprijsd. Van mat zwarte deurkrukken tot aan gouden, bronzen en RVS cilinderplaatjes en rozetten. De gehele Formani BASICS binnendeurcollectie voor een prikkie en direct uit voorraad leverbaar. Deze actie loopt t/m 31 mei 2022. Log in voor de actieprijzen.

Alle formani in de actie
Alle Formani Basics deurkrukken
Formani basics rozetten en cilinderplaatjes
Alles van formani

BASICS zwart 

BASICS RVS

BASICS Goud

BASICS Brons

Formani deurkruk op rozet LB2-19 - BASICS - brons

Formani deurkruk op rozet LB2-19 - BASICS - brons

€ 49,16
Formani deurkruk op rozet LB18H - BASICS - brons

Formani deurkruk op rozet LB18H - BASICS - brons

€ 63,64
Formani cilinderrozet LBY50 - BASICS - 6 mm - brons

Formani cilinderrozet LBY50 - BASICS - 6 mm - brons

€ 8,28
Formani vierkant sleutelrozet BSQN53 - BASICS - brons

Formani vierkant sleutelrozet BSQN53 - BASICS - brons

€ 8,27
Formani toiletgarnituur BSQWC53/8 - BASICS - brons

Formani toiletgarnituur BSQWC53/8 - BASICS - brons

€ 50,00
Formani vierkant cilinderplaatje BSQY53 - BASICS - brons

Formani vierkant cilinderplaatje BSQY53 - BASICS - brons

€ 8,27
Brons basics deurbeslag

BASICS Gunmetal

Zwarte BASICS
RVS deurbeslag formani basics
Formani basics deurbeslag goud
Formani BASICS kleur brons
Gun metal deurbeslag

Formani BASICS collectie

De naam BASICS verraadt al dat het hier gaat om een designcollectie die te allen tijde een uitstekende basis vormt voor elk nieuwbouw- of renovatieproject dan ook! De BASICS collectie is vervaardigd uit roestvast staal en is bij DESTIL in diverse kleuren als mat zwart, RVS, goud en brons te verkrijgen. De collectie biedt meerdere budgetoplossingen, waardoor de BASICS zeer geschikt zijn voor grote nieuwbouw- en renovatieprojecten als hotels, kantoren en restaurants.

Formani deurbeslag koop je bij destil.nl

Bij DESTIL hebben we een groot aanbod aan Formani deur,- meubel, en raambeslag direct uit voorraad leverbaar. Op zoek naar een nieuwe deurkruk? De deurkrukken zijn verkrijgbaar op rozet of op schild, maar de onderdelen zijn ook los te bestellen.

Het stopt natuurlijk niet bij een deurkruk ook producten als brievenbussen, briefplaten en beldrukkers hebben wij standaard in ons assortiment. Ben je eenmaal binnen dan is er ook nog een uitgebreid aanbod aan toiletgarnituren, raambeslag en zelfs kapstokhaakjes. Zo maak je van elk project één mooi geheel.

Liever in het echt bekijken? Bezoek onze showrooms!

We snappen dat een deurkruk de perfecte handdruk moet hebben. Je bent daarom ook welkom in één van onze showrooms. Bij iedere vestiging kun je de Formani collectie zonder afspraak van dichtbij bekijken. Onze deurbeslagspecialisten helpen je graag bij het maken van de perfecte keuze voor jouw project.

Tips 

De consument vindt stijlvol deurbeslag steeds belangrijker. Ze weten vaak alleen niet waar ze allemaal op moeten letten. Bied de consument een kant-en-klaar aanbod met behulp van onderstaand stappenplan.

Stappenplan

1. Ga voor consistentie

Zorg ervoor dat het project één passend geheel wordt. Wanneer je deurbeslag in een bepaalde kleur en stijl kiest, zorg er dan voor dat je de briefplaten en de deurbel hier in meeneemt. Ook de vorm mag niet vergeten worden in het proces. De ene deurklink vierkant en het ander rond kan voor een rommelig gevoel zorgen. Maak er één consistent geheel van. 

2. Ramen en deuren zijn bepalend

Het combineren van oud versus nieuw is  helemaal in. Maar let op de deuren want deze zijn bepalend voor je interieur. Is je interieur heel industrieel of romantisch met kleine vakjes en raampjes. Stem daar op je deurkrukken af. Trek de stijl van je deuren door naar je ramen. Perfect passende deuren en ramen zorgen voor een volmaakte afwerking van het interieur.

3. Materiaalkeuze

Past RVS bij het interieur of valt mat zwart in de smaak? Bedenk van te voren hoe vaak de greep beet wordt gepakt, want het is wel zo fijn als het materiaal lang meegaat én mooi blijft. Gemiddeld pakt een persoon 15 keer per dag een deurklink vast, dus enige aandacht aan het deurbeslag mag niet ontbreken!