DESTIL | Zelfstandigen Bouw

DESTIL is een groothandel voor de bouw en industrie. Het heeft meer dan 100.000 artikelen in huis. Op elk moment van de dag zijn ze verkrijgbaar in de webshop, maar je kunt ook terecht in een van de 40 vestigingen in Nederland.

Zelfstandigen Bouw gaat samenwerken met ijzerwarengroothandel DESTIL om de positie van zzp’ers in de bouw te versterken. Beide partijen staan voor kwaliteit en vakmanschap en dat vormt de basis van de samenwerking.  

Extra voordeel

De samenwerking met DESTIL levert extra voordelen op. Naast de gebruikelijke, marktconforme condities van de doelgroep van Zelfstandigen Bouw biedt DESTIL aan de leden van Zelfstandigen Bouw extra procenten korting. Daarnaast kunnen leden gebruik maken van exclusieve aanbiedingen en acties.

DESTIL heeft op technisch vakgebied specialisten in huis die al jouw vragen kunnen beantwoorden en advies geven. Dit sluit mooi aan bij onze diensten.

DESTIL waardebon cadeau

Om de samenwerking te vieren geven wij de eerste 250 leden van Zelfstandigen Bouw die klant worden bij DESTIL een DESTIL-voucher t.w.v. €25 cadeau
Klik op onderstaande banner om je in te schrijven als klant bij DESTIL en te profiteren van de speciale Zelfstandigen Bouw korting.

Zelfstandigen Bouw

Aanmelden leden Zelfstandigen Bouw

DESTIL dagdeal weekdealsWil je gebruik maken van deze actie? Meld je dan aan als klant van DESTIL!