DESTIL Local Service

DESTIL heeft een slim voorraadsysteem ontwikkeld voor medewerkers onderweg. Alleen wat de medewerker écht nodig heeft, is aanwezig. Zijn dagelijks verbruik aan materialen wordt de volgende dag automatisch aangevuld. Dit levert aanzienlijke voorraadbesparingen op.

✓ Beter voorraadbeheer
✓ De juiste voorraad bij de hand
✓ Geen faalkosten door gebruik van barcodes

De voordelen

Met DESTIL Local Service maakt u een einde aan onnodig gesleep/rondrijden met materialen die maar zelden worden gebruikt. Omdat er meer inzicht is in het verbruikspatroon grijpen medewerkers niet meer mis en worden faalkosten aanzienlijk gereduceerd. Daarnaast gaat het voorraadkapitaal flink omlaag. Ook aan de administratieve afhandeling is gedacht. Zodra uw medewerker zijn pda aan het einde van de dag in het dockingstation plaatst kan er direct een inkoopopdracht naar DESTIL gestuurd worden en gaat er een factuur naar de coöperatie of een andere opdrachtgever.

Zo werkt het

De basis van het systeem is het geavanceerde management-informatiesysteem van DESTIL. Onze medewerkers voorzien elk besteld artikel van een barcode met hierin het artikelnummer van de klant. Uw medewerker is uitgerust met een pda waarmee hij alle artikelen scant die bij een klus worden gebruikt. Wanneer hij, op locatie bij de klant, vaststelt dat een nieuw deurslot moet worden gemonteerd, scant hij het betreffende slot met zijn handheld. Aan het einde van de dag zet hij zijn pda in het docking station; een fractie later komt bij DESTIL de order binnen en gaat er via het ERP een factuur naar de opdrachtgever. DESTIL levert vervolgens de materialen uit zodat de volgende ochtend de voorraad van elke bus of lokaal magazijn weer op pijl is.

Voor wie?

DESTIL Local Service is geschikt voor bedrijven die bijvoorbeeld veel onderhoudsbussen op de weg hebben of werken met lokale magazijnen.

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op via 013-4653000 of info@destil.nl