DESTIL Homecare

Aannemers, woningcorporaties, particuliere verhuurders en vastgoedbedrijven hebben allemaal te maken met het groeiende verlangen van ouderen en mensen met een lichamelijke beperking, om op een veilige manier zelfstandig te blijven wonen.

✓ Meerwaarde door productkennis
✓ Organisatie van informatieavonden en trainingen
✓ Productdemonstraties bij klanten
✓ Begeleiding van de montage van technisch geavanceerde producten

Ook de overheid werkt aan wetgeving die bepaalt dat alle openbare gebouwen toegankelijk moeten zijn voor iedereen. Met de productgroep Homecare speelt DESTIL in op deze trend. Wij hebben een keur aan mechanische, elektronische en praktische producten die dit mogelijk maken.

In de productgroep Homecare komt onze kennis van mechanische en elektromechanische toegangsoplossingen samen. Daarnaast heeft Homecare ook puur praktische producten, zoals anti-slipprofielen, rijplaten, braille deurgrepen en speciale grepen voor natte ruimtes. Aangezien het assortiment van Homecare technisch geavanceerd is, begeleiden onze specialisten desgewenst de montage.

DESTIL is nadrukkelijk méér dan een groothandel voor de bouw en industrie. Onze productkennis voegt meerwaarde toe aan het assortiment. We delen die kennis graag met je. Wij organiseren regelmatig informatieavonden en trainingen in Tilburg waar we de praktische en geavanceerde oplossingen van Homecare demonstreren. Daarnaast geven we desgewenst ook productdemonstraties op locatie.

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op via 013-4653000 of info@destil.n