Nieuwe mogelijkheden website

We werken er hard aan om onze webshop en Scan App steeds verder te verbeteren. Er zijn weer diverse nieuwe functionaliteiten voor onze website ontwikkeld, welke nu te gebruiken zijn. Via deze pagina kun je de nieuwste functies volgen. Vanaf nu kun je:

Bestellijsten nu ook in de Scan App

Met de Scan App heb je nu al je bestellijsten binnen handbereik. De bestellijsten vind je terug in het menu van de App. Snel even een doosje schroeven toevoegen aan een bestellijst? Dat kan! Scan het product en voeg het toe door op het bestellijst-icoon te klikken. De bestellijsten in de Scan App zijn gelijk aan de bestellijsten in de webshop.

Kortingscodes toevoegen in de Scan App

Heb je een kortingscode ontvangen via onze nieuwsbrief? Deze kun je nu ook verzilveren in de Scan App. Je vindt het kortingscodeveld in de winkelwagen onder het betaalbedrag.

Barcodes tonen en scannen bij een product

Nog even snel een product scannen dat je niet bij de hand hebt of in je scanboek staat? Zoek het product op de website en zet de optie ‘toon barcode’ aan. Je krijgt direct de barcode te zien welke je kunt scannen met de DESTIL Scan App.

Barcodes tonen en scannen vanuit zoekresultaten

Ook in de zoekresultaten is het mogelijk om barcodes van producten te tonen. Rechtsboven de getoonde zoekresultaten staat de optie ‘toon barcodes’. Zet de optie aan en de barcodes komen tevoorschijn. Heeft het product meerdere varianten, dan kun je de barcodes vinden bij de afzonderlijke varianten.

Filteren op producten uit bestellijsten

Wil je producten uit verschillende bestellijsten bestellen, dan kun je deze nu snel via de zoekbalk zoeken en filteren door de optie ‘toon producten uit bestellijst’ aan te zetten. Deze optie is beschikbaar nadat je ingelogd bent. Op deze manier kun je snel bestellen zonder dat je meerdere bestellijsten moet openen en doorlopen.

Heb je vragen of opmerkingen over deze wijzigingen? Neem dan contact op met de afdeling E-commerce via
e-commerce@destil.nl.