Weer of geen weer jij gaat er gewoon tegenaan, maar dan wel van top tot teen beschermt tegen wind, kou en sneeuw. Zorg ervoor dat je goed bent aangekleed met warme winterjassen, thermosokken, thermo-handschoenen en een goede en warme lange broek. Geloof ons je zult en geen kou vatten en ook nog voldoende bewegingsvrijheid hebben om gewoon jouw klus te klaren. Koning winter krijgt jou niet klein! De DESTIL Winterdeals lopen zolang de kou ons teistert

Winterdeals

Weer of geen weer jij gaat er gewoon tegenaan, maar dan wel van top tot teen beschermt tegen wind, kou en sneeuw. Zorg ervoor dat je goed bent aangekleed met warme winterjassen, thermosokken, thermo-handschoenen en een goede en warme lange broek. Geloof ons je zult geen kou vatten en ook nog voldoende bewegingsvrijheid hebben om gewoon jouw klus te klaren. Koning winter krijgt jou niet klein! De DESTIL Winterdeals lopen zolang de kou ons teistert

Mis geen enkele deal meer

DESTIL Winterdeals: veilig en comfortabel de winter door

De winter komt er weer aan, en dat betekent dat het tijd is om je voor te bereiden op koud en nat weer. Voor bouwvakkers is het extra belangrijk om de juiste PBM's te dragen om veilig en comfortabel te kunnen werken. Om prettiger te werken zijn er bovendien de heteluchtkachels of de ontdooi-producten.

DESTIL heeft een uitgebreid assortiment producten dat geschikt is voor het werken in de winter. In de Winterdeals van DESTIL vind je nu een groot aantal producten met flinke kortingen.

Warme kleding, zoals gevoerde jassen, broeken, truien, sokken en handschoenen, is essentieel om warm te blijven. DESTIL heeft een ruime keuze aan warme kleding gemaakt van waterdichte en ademende materialen.

Veiligheidsschoenen en laarzen die geschikt zijn voor koude weersomstandigheden zijn ook belangrijk. DESTIL biedt een breed assortiment veiligheidsschoenen en laarzen met dikke zolen en voeringen die je beschermen tegen kou, nat en sneeuw.

Hoofdbescherming, zoals mutsen, sjaals en helmen, helpt je hoofd warm te houden en te beschermen tegen letsel. DESTIL heeft een ruime keuze aan hoofdbescherming voor de winter.

Actievoorwaarden

  • De Winterdeals van DESTIL zijn geldig van 1 november 2023 tot en met 1 april 2024.
  • De kortingen variëren van 10% tot 50%.
  • De aanbiedingen zijn alleen geldig op bestellingen via de DESTIL webshop.

We strooien met prijzen, zodat jij er lekker warmpjes bij loopt. In de Kleding Opruiming hebben we diverse producten die jou en je project door de winter heen helpen. Zo kun jij probleemloos door blijven klussen terwijl het buiten steeds kouder wordt. Wij hebben voor jou een selectie gemaakt van de beste winterkoopjes uit de Kleding Opruiming.