Nieuws

 • DESTIL Experience

  De eerste DESTIL Experience heeft donderdag 4 september plaatsgevonden bij Experience Island in Loon op Zand. Ruim 120 klanten van DESTIL werden tijdens het evenement bijgepraat over de nieuwste producten en toepassingen van onze ProPlan leveranciers.

 • Logo Junior

  Expeditie Junior

  Kinderen fietsen voor kinderen tijdens Expeditie Junior.
  Op 21 september gaan kinderen van 8 tot 14 jaar de Zijpenberg op de Posbank in Rheden beklimmen, waarbij ze geld inzamelen voor Stichting Orange Babies. Kinderen kunnen tijdens dit evenement laten zien dat ze sportief zijn en graag iets willen doen voor kinderen in Afrika.

 • Draairichting

  Het bepalen van de draairichting van een deur is niet vanzelfsprekend. Deze animatie laat zien hoe je de draairichting van een deur bepaalt.

 • Groepsfoto EMV14

  Opbrengst Expeditie Mont Ventoux € 65.000

  Zondag 22 juni jl. heeft voor het 3de jaar op rij Expeditie Mont Ventoux (EMV) plaats gevonden. EMV is een evenement georganiseerd door Stichting Winnen doen we samen, de goede doelen stichting van het Tilburgse bedrijf DESTIL, met als doel geld in te zamelen voor Stichting Orange Babies.

 • DESTIL verkiest AMI als leverancier van het jaar.

  Op 6 juni jl. is AMI BV tijdens een leveranciersbijeenkomst verkozen tot DESTIL leverancier van het jaar. Aanleiding van de verkiezing is de introductie van een leveranciersbeoordelingssysteem bij DESTIL, met als doel de samenwerking met ProPlan leveranciers op een nog hoger niveau te brengen. De criteria waarop de leveranciers worden beoordeeld zijn onder andere leverbetrouwbaarheid, prijscorrectheid en servicegerichtheid/klantvriendelijkheid.